Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.7/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.1
  • Wyposażenie
    9.7
  • Czystość
    9.9
  • Obsługa
    9.9
  • Cena / Jakość
    9.9

Pozostałe oceny

10.0
cichowska marta, 20-07-2009

witam w pensjonacie byłam z dwójką małych dzieci w wieku 3,5 i 6 lat obsługa profesjonalna, właściciele bardzo mili naprawdę polecam, serdeczne pozdrowienia

8.8
efndi, 04-08-2010

polecam, życzliwi gospodarze, sympatyczna atmosfera, nowy budynek i wyposażenie, bardzo smaczna kuchnia. WARTO!

10.0
ania.or, 07-09-2010

Rewelacja to za male słowo polecam wzystkim pełen profesjonalizm i świetne miejsce; -)

9.4
Andrzej Wiciński, 29-07-2011

Opinia jak każda inna jest tylko wyrazem naszych wrażeń z pobytu w pensjonacie California. Byliśmy tam we wrześniu. Pobyt w tym terminie polecamy wszystkim „chodziarzom”. Pensjonat położony jest idealnie do startu zarówno na wyprawy piesze jak dalsze wypady rowerem lub samochodem. Polecamy jednak zwiedzić okolice, warto wybrać się pieszo, plażą można dojść do Stegny a wprawni piechurzy dotrą nawet do Krynicy Morskiej lub do ujścia Wisły (z K. M. to chyba trochę przesadziliśmy, ujście Wisły bardziej realne). Uwaga miłośnicy grzybów, między Jantarem a Stegną można zebrać kilka wiaderek (podgrzybki a i prawdziwe też się trafią). Sam pensjonat to przytulne i funkcjonalne miejsce wypoczynku. Młodzi Gospodarze są serdeczni otarci na życzenia gości. Bardzo dobre jedzenie. Polecamy to miejsce wszystkim, którzy są dobrze wypocząć.

9.8
Agata i Rafał, 28-08-2011

Ja się posłużę słowami Iry: Do Californii ruszaj w drogę, nie zatrzymuj się Do Californii jeśli zechcesz mogę zabrać Cię Do Californii wyruszamy na Twych marzeń szczyt Do Californii tam zrozumiesz co to znaczy żyć! Gorrrąco polecamy, byliśmy już dwa razy i będziemy tam wracać!

9.8
Ania z Mateuszkiem, 13-03-2012

Witam, W pensjonacie California pierwszy raz byłam 3 lata temu z 3-letnim dzieckiem. W chwili obecnej 6-latek nie wyobraża sobie wakacji bez wczasów w Jantarze u Ewy i Michała. Gorąco polecam pensjonat wszystkim rodzicom małych dzieci. Profesjonalna obsługa, pyszne zdrowe posiłki oraz wspaniała atmosfera. Każdemu życzę takich Gospodarzy na wakacjach jak właściciele pensjonatu California.

9.8
Kinga Sandra i babcia Danusia, 10-07-2012

Witam jestem zachwycona panującym tu profesjonalizmem. Właściciele bardzo wyrozumiał chętni do pomocy. Moim skromnym zdaniem jest to wspaniałe miejsce na bazę wypadową dla osób lubiących zwiedzanie. Blisko tu do Trójmiasta, Malborka i wielu innych ciekawych miejsc a po wielogodzinnych wypadach można mile zakończyć dzień na patio lub grając z dzieckiem. Żarełko typowo domowe palce lizać. Polecam Kinga

9.2
Radosław Starosta, 31-08-2012

Bardzo miłe, ciche i przytulne miejsce:) niedaleko sklepy a i spacer nad morze dobrze robił polecam i pozdrawiam

10.0
Anna Kłobucka, 16-08-2013

Super, super i jeszcze raz super. Świetne położenie, spokój i cisza umożliwiające całkowity relaks, pokoje miłe i czyste, gospodarze na piątkę z dużym plusem, mili, pogodni i pomocni w każdej sprawie, otoczenie pensjonatu zadbane, wrócę tam za rok.Polecam Pozdrawiam serdecznie Anka

10.0
Marta G., 28-07-2015

Przyjeżdżam tu z dziećmi już od kilku lat i innych wakacji sobie już nie wyobrażam! Spokojne i bezpieczne miejsce, idealne dla rodzin z dziećmi; zawsze pełne milusińskich, którzy razem świetnie spędzają czas. Wspaniali i ciepli Gospodarze, którzy chętnie służą pomocą. Smaczne i zdrowe posiłki, które jakością zadowolą nawet najbardziej wymagających konsumentów. Będę to znowu za rok! Serdecznie polecam!

10.0
Dorota, 29-07-2015

California to idealne miejsce na spędzenie ZAWSZE - jestem tu od lat - udanego urlopu z dziećmi. Świetni i przemili Właściciele, wspaniałe i zdrowe jedzenie, dużo miejsca na wybieganie się i miłe spędzenie czasu dla dzieci - po prostu BAJKA! Serdecznie polecam i do zobaczenia za rok:)

Pogoda

Pogoda Jantar na dziś: 08-04-2020

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: 6 12 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: 4 7 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: 6 15 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: 12 16 °C

Oferty Specjalne

Majówka

Zapraszamy do naszego Domu Wypoczynkowego "California"!"CALIFORNIA"- tutaj słońce świeci mocniej :) ...

więcej